NJOFTIM – Më 12 gusht, meshë në gjuhën shqipe në Shkup

kucamajketereze

Me rastin e 100 vjetorit të themelimit të bandës muzikore “Zani i maleve” nga i ati i Nënë Terezës – Kolë Bojaxhiu, 100 vjetorit të çlirimit të Shkupit dhe në kuadër të festimeve për 100 vjetorin e shtetit shqiptar, për respekt të të gjithë veprimtarëve të cilët ndër vite kontribuuan për lirinë dhe identitetin shqiptar, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve, organizon një meshë në gjuhën shqipe.

Mesha do të mbahet më datë 12.08.2012 (e diel), në ora 12.00 në Shtëpinë e Nënës Terezë në Shkup, nën udhëheqjen e Don Viktor Sopit.

 

 ………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

KUAZAT HUMANE TË NËNË TEREZËS, UDHËRRËFYES PËR TË SOTMEN DHE TË ARDHMEN TONË

KUAZAT HUMANE TË NËNË TEREZËS, UDHËRRËFYES PËR TË SOTMEN DHE TË ARDHMEN TONË Sot në …

Lini një Përgjigje