NJOFTIM: Mbrojtja e temave të magjistraturave të kandidatëve Misim Dardhishta dhe Benjat Emini

-Për dijeni të punëtorëve shkencor
të ITSHKSH-Shkup

 

 

Lënda:  NJOFTIM

Dt. 8.7.2019

 

 

Të nderuar,

Ju njoftojmë se më datë 15.07.2019 (e hënë), në sallën e Institutit, do të bëhet mbrojtja publike e dy temave të magjistraturës:

  1. Ora 10:00

“Historia e Kombeve të Bashkuara dhe sfidat e saj sot”, të kandidatit Misim Dardhishta;

  1. Ora 12:00

“Emigracioni – dikur dhe sot, me fokus Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë” të kandidatit Benjat Emini.

 

 

Me respekt,

Drejtor / Kryetar i Këshillit Shkencor  

Prof. dr. Skender Asani

 

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Qindra botime të Institutit i dhurohen Ministrisë për Sistem Politik

Shkup, 25.12.2020 – Drejtori i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, …