Marrëveshje bashkëpunimi me Akademinë Shqiptare të Shkencave dhe Arteve

Tiranë, 6 mars 2020 – Sot në Tiranë u nënshkrua memorandum bashkëpunimi ndërmjet Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve dhe Akademisë Shqiptare të Shkencave dhe Arteve.
Delegacioni i ITSHKSH-së, i drejtuar nga Skender Asani, u mirëprit nga kryetari i ASHSHA-së, Ksenofon Kristafi, dhe anëtarët Xhevat Lloshi dhe Aleksandër Xhuvani.

Marrëveshja parasheh bashkëpunim në mes dy institucioneve në më shumë sfera shkencore.

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Në Prishtinë promovohet doracaku katërgjuhësh mbi Holokaustin

Prishtinë, 9 korrik – Sot në Prishtinë, para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës, është promovuar doracaku …