Studime Pasdiplomike

U mbrojtën edhe dy tema magjistrature në ITSHKSH

Shkup, 15.07.2019 – Sot në sallën “W.Wilson” të Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, u bë mbrojtja publike e dy temave të magjistraturës. Prej ora 10:00, kandidati Misim Dardhishta e mbrojti punimin me temë “Historia e Kombeve të Bashkuara dhe sfidat e saj sot”, para komisionit …

Lexo më shumë »

NJOFTIM: Mbrojtja e temave të magjistraturave të kandidatëve Misim Dardhishta dhe Benjat Emini

-Për dijeni të punëtorëve shkencor të ITSHKSH-Shkup     Lënda:  NJOFTIM Dt. 8.7.2019     Të nderuar, Ju njoftojmë se më datë 15.07.2019 (e hënë), në sallën e Institutit, do të bëhet mbrojtja publike e dy temave të magjistraturës: Ora 10:00 “Historia e Kombeve të Bashkuara dhe sfidat e saj …

Lexo më shumë »

KONKURS për studime të magjistraturës

Në pajtim me Ligjin për Arsim të lartë, Statutin e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve-Shkup, vendimin e Këshillit të Institutit (numër 0201-211/6) i miratuar në datën 01.06.2015., shpallet:   K O N K U R S Për regjistrimin e studentëve në ciklin e dytë – studime të magjistraturës, …

Lexo më shumë »

Ndahen indekset e parë për magjistrantët në ITSHKSH

Shkup, 02.03.2015 – Sot ishte ditë e veçantë për Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, dhe për zhvillimin e shkencës shqiptare në Maqedoni. Praktikisht filloi funksionimi i studimeve pasdiplomike të magjistraturës, në programin studimor “Histori dhe marrëdhënie ndërkombëtare”. Drejtori i ITSHKSH-së, Dr. Skender Asani, indeksin e …

Lexo më shumë »