ITSHKSH do të promovojë librin “LEGJISLACIONI BAZIK MBI ANTISEMITIZMIN I MBRETËRISË BULLGARE”

Me 10 mars 2020 (e martë), prej ora 13:00, në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, me rastin e 77 -vjetorit të deportimit të hebrenjve të Maqedonisë për në Treblinka, Departamenti për edukimin dhe hulumtimin e Holokaustit, do të bëjë promovimin e librit “LEGJISLACIONI BAZIK MBI ANTISEMITIZMIN I MBRETËRISË BULLGARE” – Përmbledhje dokumentesh nga autorët: Skender Asani, Nora Maliqi – Zylali dhe Vlado Popovski.

Fjalë përshëndetëse do të mbajë Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z.Talat Xhaferi.

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH: Gjendja, sfidat dhe trendet bashkëkohore të arsimit shqip

Shkup, 7 mars 2020 – Institututi i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, sot mbajti …