Ftesë për ekspozitën me dëshmi “Nderi i njeriut”

HOLOKAUST_Ftesa

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, ishte ndërmjetësues në arritjen e marrëveshjes në mes të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave të Shqipërisë dhe Qendrës Memoriale të Holokaustit të Hebrenjve në Maqedoni, e cila marrëveshje do të nënshkruhet më 15 dhjetor në Shkup.
Me këtë rast, do të hapet edhe ekspozita me dokumente dhe fotografi me temë “Nderi i njeriut”.

Data: 15.12.2014 (e hënë),
Ora: 13.00,
Vendi: Qendra Memoriale e Holokaustit-Shkup.

Jeni të mirëseardhur…

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Republika e Kosovës është fqinj verior i Republikës së Maqedonisë së Veriut!

(në vend të reagimit) Këto ditë doli nga shtypi “Atlasi gjuhësor i dialekteve maqedonase” (Лингвистички …