FTESË: Në Shkup dhe Tiranë, përkujtohet Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH-Shkup formon qendra rajonale të trashëgimisë kulturore

Shkup, nëntor 2019 – Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, ka …