Ftesë – ligjëratë e profesorit amerikan, Oz Ginis

Os_Guinness_600

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve (ITSHKSH) – Shkup, në bashkëpunim me Institutin Ballkanik për Fe dhe Kulturë (IBFK) – Shkup, organizon ligjëratën tematike nga ana e profesorit të njohur amerikan, autorin e mëse 30 librave nga sfera e shkencave shoqërore, Oz Ginis (www.osguinness.com).

Tema e ligjëratës do të jetë:

“Si liritë fetare e bëjnë botën më të sigurtë përkrah dallimeve”.

Para ligjëratës, fjalë përshëndetëse:

-Skender Asani –  drejtor i ITSHKSH-Shkup

-Kosta Milkov – drejtor i IBFK-Shkup

-Dragi Georgiev – drejtor i INI –Shkup

-David Hosaflok – drejtor i Institutit për Studime Shqiptare dhe Protestante në Tiranë

-Berta Romano – kryetare e Komunitetit Hebraik në Maqedoni

 

Data: 10. 4. 2017 (e hënë), ora 11:00

Vendi: Salla e ITSHKSH-Shkup

 

Ju mirëpresim…

 

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Libri dhe ekspozita “Rrugëtimi”, të enjten në Prishtinë dhe në Shkup

Në përkujtim të 79 vjetorit të Natës së Kristaltë, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore …

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.