NJOFTIM: Mbrojtja e temës së magjistraturës së kandidatit Azem Idrizi

Ju njoftojmë se më datë 20.07.2020 (e hënë), ora 14:00, në sallën e Institutit, do të bëhet mbrojtja publike e temës së magjistraturës:

-“INTERPOL-i dhe Maqedonia e Veriut, historia dhe bashkëpunimi” nga kandidati Azem Idrizi.

 

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

NJOFTIM: Mbrojtja e temës së magjistraturës së kandidatit Lulzim Kashtanjeva

Ju njoftojmë se më datë 21.05.2019 (e martë), ora 14:00, në sallën e Institutit, do …