Aktuale

Letër falënderimi ambasadorit Uolers

LETËR FALËNDERIMI Drejtuar ambasadorit amerikan në Shkup, në mbarim të mandatit, z. Pol Uolers:   Shkëlqesia Juaj, z. Ambasador Uolers. Më lejoni që në fillim, t’ua urojmë Vitin e Ri 2015, me dëshirën që sukseset në punë, shëndeti i mirë dhe harmonia familjare, t’Ju përcjellin gjatë gjithë jetës. Përmes kësaj …

Lexo më shumë »

ITSHKSH në fokusin e bashkëpunimit me Tiranën

Shkup, 23.12.2014 – Sot Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, e vizituan deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, të cilët janë anëtarë të komisioneve të kulturës, arsimit, shkencës dhe informimit: Alfred Peza, Fatmir Toçi, Mimoza Hafizi, Erjeta Alhysa, Adelina Rista, si dhe zëvendësministri i Arsimit, …

Lexo më shumë »

Telegram urimi drejtuar USHT-së, në 20 vjetorin e themelimit

DREJTUAR: Universitetit Shtetëror të Tetovës, Rektorit Prof.Dr. Vullnet Ahmeti TELEGRAM URIMI   I nderuari rektor dhe të nderuar kolegë nga Universiteti Shtetëror i Tetovës. Më paraqet kënaqësi të veçantë që në këtë 20 vjetor të punës së suksesshme të Universitetit Shtetëror të Tetovës, t’ju përcjell urimet më të sinqerta në …

Lexo më shumë »

Në Muzeun e Holokaustit, u hap ekspozita “Nderi i njeriut”

Me ndërmjetësimin e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, sot në Muzeun e Holokaustit në Shkup, u hap ekspozita “Nderi i njeriut”, ku u prezantuan dokumente dhe fotografi për sakrificën e popullit hebre gjatë Luftës së Dytë Botërore Shkup, 15.12.2014 – Qendra Përkujtimore e Holokaustit të …

Lexo më shumë »