FTESË: Në Shkup dhe Tiranë, përkujtohet Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Në Prishtinë promovohet doracaku katërgjuhësh mbi Holokaustin

Prishtinë, 9 korrik – Sot në Prishtinë, para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës, është promovuar doracaku …