Drejtuesit e Institutit, takim me ambasadoren turke në Shkup

Shkup, 1.3.2019 -Drejtori i Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e kulturore të Shqiptarëve, Dr. Skender Asani, i shoqëruar nga Sekretari Shkencor, Dr. Zeqirija Ibrahimi, dhe koordinatorja e studimeve të ciklit të dytë, Mr. Nora Maliqi, u takuan me ambasadoren e Republikës së Turqisë në Shkup, znj. Tülin Erkal Kara. Në takim u bisedua për mundësitë e bashkëpunimit me institucionet shkencore e arsimore të Republikës së Turqisë, veçanërisht në lidhje me departamentin e Marrëdhënieve shqiptaro-osmane.

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

U promovua libri i Vaso Pashës “E vërteta për Shqipninë dhe shqiptarët”

Sot në hapësirat e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, në …