Raporti për llog. 603, v. 2019

  • Version
  • Download 279
  • File Size 35.00 KB
  • File Count 1
  • Create Date 16. Mars, 2020
  • Last Updated 16. Mars, 2020

Raporti për llog. 603, v. 2019

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH vizitoi dhe uroi Kishën Katolike në Shkup me rastin e Krishtlindjes / ИДКНА ја посети Католичката црква во Скопје по повод христовото раѓање

ITSHKSH VIZITON DHE URON KISHËN KATOLIKE NË SHKUP ME RASTIN E KRISHTLINDJES SHKUP, 24 DHJETOR …