POSEBNI PODATOCI OD 787.docx

  • Version
  • Download 520
  • File Size 59.50 KB
  • File Count 1
  • Create Date 4. Mars, 2019
  • Last Updated 4. Mars, 2019

POSEBNI PODATOCI OD 787.docx

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH vizitoi dhe uroi Kishën Katolike në Shkup me rastin e Krishtlindjes / ИДКНА ја посети Католичката црква во Скопје по повод христовото раѓање

ITSHKSH VIZITON DHE URON KISHËN KATOLIKE NË SHKUP ME RASTIN E KRISHTLINDJES SHKUP, 24 DHJETOR …