Посебни податоци од – 785

  • Version
  • Download 662
  • File Size 58.83 KB
  • File Count 1
  • Create Date 19. Dhjetor, 2017
  • Last Updated 19. Dhjetor, 2017

Посебни податоци од - 785

Shikoni gjithashtu

ITSHKSH vizitoi dhe uroi Kishën Katolike në Shkup me rastin e Krishtlindjes / ИДКНА ја посети Католичката црква во Скопје по повод христовото раѓање

ITSHKSH VIZITON DHE URON KISHËN KATOLIKE NË SHKUP ME RASTIN E KRISHTLINDJES SHKUP, 24 DHJETOR …