Strugë, promovohet ̶...

Më 26 mars 2017, në Teatrin Poshka në Strugë, u bë promovimi i edicionit të veçantë të ITSHKSH-së "Scupi - 15", me temë "Dita e Verës në Strugë". Promotorë ishte etnologu prof.dr.Izaim Murtezani, i cili theksoi rëndësinë e këtij botimi dhe kësaj feste të lashtë pagane ndër shqiptarët. Para të pranishmëve folën edhe drejtori i In

Lexo më shumë
Shpërndaje:

Ftesë për promovimin e ...

Ftesë për promovimin e dy veprave me dokumente për Shkupin

Lexo më shumë
Shpërndaje:

Promovohet veprimtaria bo...

Shkup, 2.3.2016 - Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, sot prezantoi veprimtarinë e vetë botuese gjatë vitit që lam pas. Bëhet fjalë për gjithsej 13 botime, në mesin e të cilave bëjnë pjesë botime autoriale, r

Lexo më shumë
Shpërndaje: