Ambasadori hungarez përgëzoi hapjen e Departamentit për Holokaustin

Shkup, 21 mars 2019 – Drejtori i ITSHKSH-së, Skender Asani dhe hulumntuesja shkencore Nora Maliqi, sot u pritën nga ambasadori i Hungarisë në Shkup, Laszlo Dux.
Ambasadori përgëzoi përfaqësuesit e Institutit për hapjen e Departmentit për edukimin dhe studimin e Holokaustin brenda Institutit, dhe shprehu dëshirën për të thelluar bashkëpunimin mes Ambasadës Hungareze dhe Institutit të Trashëgimisë Shpirtrore dhe Kulturore të Shqiptarëve në Shkup.

Në takim gjithashtu u diskutua për mundësinë e projekteve dhe nismave të përbashkëta që mund të zhvillohen në të ardhmen.

Facebook Koment

Shikoni gjithashtu

Në Prishtinë promovohet doracaku katërgjuhësh mbi Holokaustin

Prishtinë, 9 korrik – Sot në Prishtinë, para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës, është promovuar doracaku …