Ekspozita dhe libri dokum...

Nju Jork, 9-16 maj – Në vigjilje të Ditës ndërkombëtare kundër fashizmit, sot në Nju Jo

Lexo më shumë
Shpërndaje:

Takimi i familjeve Meliqi...

Pas shumë dekadave, në Shqipëri vjen anëtarja e gjallë e familjes hebreje Eni (Ester) Frances, e cila në pranverën e vitit 1943, kishte shpëtuar falë guximit të Veli Meliqit, i cili nga Shkupi e kishte nxjerrë andej kufirit familjen pesëanëtarëshe të kryefamiljarit Mois Frances. Ditë më parë në Pogradec takohen miqësisht Ramadan Meliqi (d

Lexo më shumë
Shpërndaje:

Ftesë – ligjërat...

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve (ITSHKSH) - Shkup, në bashkëpunim me Institutin Ballkanik për Fe dhe Kulturë (IBFK)

Lexo më shumë
Shpërndaje:

UNT dhe ITSHKSH, nënshkr...

Shkup, 4.4.2017 - Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup dhe Institut

Lexo më shumë
Shpërndaje: