SHKARKO

SHKARKO

SHKARKO

Postimet më të fundit

Tribunë shkencore për ...

Shkup, 14.3.2017 - Sot me rastin e shënimeve të festës së vjetër pagane, Ditës së Verës, në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, u organizua tribuna shkencore “Festat e kalendarit popullor”.

Lexo më shumë
Shpërndaje:

Agjenda e konferencës &#...

E MARTË 14 MARS 2017, ORA 11:00 Vendi: Salla e ITSHKSH-së Moderator: Prof.Dr. Sefer Tahiri   11:00- Hapja e tribunës shkencore-Prof.Dr. Sefer Tahiri, sekretar shkencor i ITSHKSH-së 11:00-11:05-Fjala p

Lexo më shumë
Shpërndaje:

U promovua “Scupi-1...

Shkup/Tetovë, 12.3.2017 - Në Bozovcë të Malësisë së Tetovës, u promovua edicioni i 14-të i botimit të veçantë periodik "Scupi", me temë “Karnavali i Bozovcës”. Bëhet fjalë për materialet e tribunës shkencore të mbajtur një vit më parë po ashtu në Bozofcë, nën

Lexo më shumë
Shpërndaje:

ITSHKSH, prezanton botime...

Shkup, 21.2.2017 - Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, sot promovoi veprimtarinë e vet shkencore dhe botuese gjatë vitit 2016. Drejtori i Institutit, dr.Skender Asani, tha se e

Lexo më shumë
Shpërndaje: